Bez kategorii

PeniSizeXL

5
(1)

Дебелината и дължината на пениса могат да варират, но голяма част от мъжете не се чувстват доволни от размерите на тяхното раждане. Увеличаването на член е тема, която е много популярна сред мъжете, поради което пазарът предлага различни видове peniSizeXl препарати. Проблемът е сериозен, малко господа са напълно доволни от размера на пениса си. Средната дължина на пениса е около десет сантиметра, докато средната дебелина достига 2,5 см. В режим на ерекция пенисът е с дължина до осемнадесет сантиметра.

Таблетките PeniSizeXL са таблетки, които ще утежнят и удебеляват пениса, както и ще подобрят сексуалната си активност.

Ефекти на PeniSizeXL

 • По-дълъг и по-дебел пенис – благодарение на уникалната си формула PeniSizeXL поддържа освобождаването на азотен оксид в нервните окончания близо до каверросния пенис. Благодарение на това, по-значително количество кръв преминава през клетките на пениса с по-голяма скорост, бутане и увеличаване на техния размер.
 • По-дълъг и по-дебел пенис – благодарение на уникалната си формула PeniSizeXL поддържа освобождаването на азотен оксид в нервните окончания близо до каверросния пенис. Благодарение на това по-значителното съдържание на кръв преминава през клетките на пениса с по-голяма скорост, като ги бута и увеличава размера им.
 • По-интензивни оргазми – използвайки PeniSizeXL и възвръщане на чувството за мъжественост, вие осигурявате уникални оргазми не само за себе си, но и на партньора си. С PeniSizeXL, проникването ще бъде по-пълно и по-точно, което ще ви осигури както по-интензивни оргазми, така и незабравими усещания.
1000000000000000000

Цена на PeniSizeXL

Стартиране на програма 1+1: £199 >> вижте

Препоръчителна програма 2 + 1: 333 PLN >> (-45%) Видите

Максимален ефект на програмата 3 + 3 : 555 PLN >> (-54%) Видите

Състав на PeniSizeXL

 • Трибулус Терестрис – подкрепя освобождаването на азотен оксид в нервните окончания близо до корпуса caverne пениса, което ги кара да се увеличи и увеличи. В допълнение, той стимулира сперматогенезата при мъжете и повишава нивото на свободния тестостерон в кръвта. Подобрява сексуалната активност на мъжете.
 • Женшен – повдига либидото, действа при проблеми с ерекцията. Ginsenosids, съдържащи се в ginsing увеличават освобождаването на азотен оксид в тялото, който поддържа отпускането на кръвоносните съдове, което води до повишен приток на кръв към пениса.
 • Maca корен – подобрява сексуалното влечение при мъжете и подобрява ерекцията. Подобрява производството на сперматозоиди и подвижността на сперматозоидите. Той е голям източник на протеини и също така осигурява на организма незаменими аминокиселини, включително аргинин, който е отговорен m.in. за кръвоснабдяването на мъжките гениталии.
 • Muira Puama – се използва като средство за предотвратяване на сексуални разстройства при мъжете. Предотвратява преждевременната еякулация, укрепва сексуалните функции, спомага за поддържането на силна и дълга ерекция.
 • Сабал палми – поддържа либидото. Той поддържа сексуалната функция и предпазва тестостерона от промяна в нежелани дихидротестостерон. Противодейства на проблеми с простатата.
 • Дамски лист – подкрепя сексуалната активност, увеличава либидото, удължава и увеличава ерекцията.

Доза на ПепиСеексл

PeniSizeXL трябва да се използва 2 пъти дневно след 1 капсула. Първата капсула трябва да се приема приблизително 10 000 mg/m. 20 минути преди сутрешното хранене. Втората капсула трябва да се приема за приблизително 10 000 mg/c. 30-40 минути преди да се върже. В дни без сексуален прием втората капсула трябва да се приема преди около 10 000 години. 20 минути преди хранене. Не превишавайте препоръчваната доза.

Отзива

1000000000000

Опитах PeniSizeXL и мисля, че беше хит. Няма да съм посредственик повече. Не само че моят нов партньор спечели от това, но и доверието, което растеше с члена.

25 януари

Аз съм след 5 седмици на лечение. Сексуалният ни живот е по-успешен, отколкото преди 20 години. Как е възможно това? Знаем, че телата ни могат да общуват без думи, знаем как да отговорим на нуждите си. PeniSizeXL ми осигури енергията на 20-годишна. А размерът? Е, жена ми също започна да се държи като двадесетгодишна, това вероятно е най-доброто потвърждение за ефективността на лечението.

Питър, 51

Въпреки че лекарите гарантират, че това не е размер и финес е най-важното нещо, повечето господа имат комплекс в този момент. Такива проблеми могат да бъдат отстранени по естествен начин, уголемяване на пениса е съвсем проста и не се изисква операция.

На първо място, е необходимо да се разбере, че под влиянието на всякакви фактори, размерът му се променя. Пенисът става по-малък под въздействието на студ, страх, умора, за съжаление и с преминаването на годините става по-малък.

Начини за уголемяване на пениса

 • Например, можете да практикувате, за това си струва да отидете на сексолог. Разбира се, упражнението няма да промени трайно размера на пениса, както и таблетки или гелове. Правилно избраните тренировки, извършвани с редовна честота, могат да дадат дори добри резултати, но те не могат да бъдат преканали.
 • Специализираните вакуумни помпи, които са изградени от акрилен цилиндър и лицеви опори, също са от голямо значение. Действието му се крие във факта, че около пениса се образува вакуум, благодарение на който в него се влива кръв, която причинява ерекция. Помпата се използва не само за уголемяване на пениса, но и като алтернативен начин за фармакологични средства, оборудване от този тип се препоръчва за хора с гръбначни увреждания. Използвайте помпата за не повече от 20 минути и не забравяйте да не я изпомпвате прекалено силно, тъй като може да се появи увреждане на кръвоносните съдове.
 • Има и специални хапчета за уголемяване на пениса, които се предлагат на пазара, разбира се, не всички ще бъдат ефективни, не забравяйте да прочетете внимателно състава на избрани продукти. Таблетките за увеличаване на члена трябва да имат в състава си съставки с естествен произход, най-добре е да се достигне за средства от доказани източници, за да не се навреди. Таблетките не само имат ефекта на увеличаване на размера на пениса, но и увеличават сексуалното желание, благодарение на което полов акт е по-удовлетворяващо и за двамата партньори.
 • Въпреки че днес можете да намерите много различни видове средства, които теоретично трябва да повлияе на мъжествеността, в действителност трябва да знаете, че постоянно разширяване на член е възможно само чрез хирургични процедури. Хирургия за уголемяване на пениса се препоръчва само в обосновани случаи, тъй като е свързана със сериозен риск, в някои случаи може да има необратими щети на функцията на пениса, т.е. човекът може да загуби способността да получи ерекция и ерекция.

Естествените начини за увеличаване на пениса са безопасни, леченията са свързани с висок риск, така че не вземайте решение за тях. Трябва да се има предвид, че размерът на пениса не е най-важен, а комплексите винаги са резултат от психиката.

Големият пенис е за повечето мъже по-добро чувство за самооценка и по-добро самочувствие. Въпреки че жените казват, че размерът на пениса по време на сближаването не е от значение и по-важното е чувствителността и дори фантазията на партньора, за господата това е много важен въпрос, който те ще отделят много време.

Размери на пениса варират, в зависимост от произхода и генетично предразположение. Размерът не е наистина важен по време на сближаване, най-важният фактор, който гарантира успешно несъбирач е фантазията и любовта на партньора. Въпреки това, мъжете предпочитат да имат природата с по-големи размери.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.