Bez kategorii

PeniSizeXL

0
(0)

Debljina i duljina penisa mogu varirati, međutim, veliki dio muškaraca ne osjeća se zadovoljno dimenzijama svog rođenja. Uveličavanje člana je tema koja je vrlo popularna među muškarcima, zbog čega tržište nudi razne vrste PeniSizeXl pripravaka. Problem je ozbiljan, malo je gospode potpuno zadovoljno veličinom svog penisa. Prosječna duljina penisa je oko deset centimetara, dok prosječna debljina doseže 2,5 cm. U načinu erekcije penis je dug do osamnaest cm.

PeniSizeXL tablete su tablete koje će produljiti i zgusnuti penis, kao i poboljšati vaše seksualne performanse.

PeniSizeXL efekti

 • Duži i deblji penis – zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli PeniSizeXL podržava oslobađanje dušikovog oksida u živčane završetke u blizini corpus caverros penisa. Zahvaljujući tome, značajnija količina krvi teče kroz stanice penisa većom brzinom, gurajući ih i povećavajući njihovu veličinu.
 • Duži i deblji penis – zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli PeniSizeXL podržava oslobađanje dušikovog oksida u živčane završetke u blizini corpus caverros penisa. Zahvaljujući tome, značajniji sadržaj krvi teče kroz stanice penisa većom brzinom, gurajući ih i povećavajući njihovu veličinu.
 • Intenzivniji orgazmi – koristeći PeniSizeXL i hlašćajući osjećaj muškosti, pružate jedinstvene orgazme ne samo sebi, već i partneru. Uz PeniSizeXL, penetracija će biti punija i preciznija, što će vam pružiti i intenzivnije orgazme i nezaboravne senzacije.
PeniSizeXL

PeniSizeXL cijena

Start program 1 +1 : £ 199 >> vidjeti

Preporučeni program 2 + 1 : 333 PLN >> (-45%) Vidjeti

Maksimalni učinak programa 3 + 3 : 555 PLN >> (-54%) Vidjeti

PeniSizeXL sastav

 • Tribulus Terrestris – podržava oslobađanje dušikovog oksida u živčane završetke u blizini corpus caverne penisa, uzrokujući da se povećavaju i povećavaju. Osim toga, stimulira spermatogenezu kod muškaraca i podiže razinu slobodnog testosterona u krvi. Poboljšava seksualnu izvedbu muškaraca.
 • Ginseng – podiže libido, djeluje u problemima s erekcijom. Ginsenosids sadržane u ginsing povećati oslobađanje dušikovog oksida u tijelu, što podržava opuštanje krvnih žila, uzrokujući povećan protok krvi u penis.
 • Maca korijen – poboljšava seksualni nagon kod muškaraca i poboljšava erekciju. Poboljšava proizvodnju sperme i pokretljivost spermija. To je veliki izvor proteina i također pruža tijelu esencijalne aminokiseline, uključujući arginin, koji je odgovoran m.in. za dotok krvi u muške genitalije.
 • Muira Puama – koristi se kao sredstvo sprječavanja seksualnih poremećaja kod muškaraca. Sprječava preranu ejakulaciju, jača seksualne funkcije, pomaže u održavanju snažne i duge erekcije.
 • Sabal palma – podržava libido. Podržava seksualnu funkciju i štiti testosteron od promjene u neželjeni dihidotestosteron. Suprotstavlja se problemima s prostatom.
 • Damian list – podržava seksualnu izvedbu, povećava libido, produljuje i povećava erekciju.

PeniSizexl doza

PeniSizeXL treba koristiti 2 puta dnevno nakon 1 kapsule. Prvu kapsulu treba uzeti oko 10 000 mg/m. 20 minuta prije jutarnjeg obroka. Drugu kapsulu treba uzimati oko 10 000 mg/c. 30-40 minuta prije indued. Na ne-seksualno aktivne dane, druga kapsula treba uzeti prije otprilike 10 000 godina. 20 minuta prije jela. Nemojte prelaziti preporučenu dozu.

PeniSizeXL recenzije

penisizexl (penisizexl)

Pokušao sam PeniSizeXL i mislim da je hit. Apsolutno više neću morati biti osrednji. Ne samo da je moj novi partner dobio od toga, već i samopouzdanje koje je raslo s članom.

Jan, 25 godina

Ja sam nakon 5 tjedana liječenja. Naš seksualni život je uspješniji nego prije 20 godina. Kako je to moguće? Znamo da naša tijela možemo komunicirati bez riječi, znamo kako zadovoljiti naše potrebe. PeniSizeXL mi je dao energiju 20-godišnjaka. A veličina? Pa, moja žena se također počela ponašati kao dvadesetogodišnja, to je vjerojatno najbolja potvrda učinkovitosti liječenja.

Petar, 51.

Iako liječnici jamče da nije riječ o veličini i da je finesa najvažnija stvar, većina gospode u ovom trenutku ima kompleks. Takvi problemi mogu se ukloniti na prirodan način, povećanje penisa je vrlo jednostavno i operacija nije potrebna.

Prije svega, potrebno je shvatiti da se pod utjecajem svih vrsta čimbenika mijenja njegova veličina. Penis postaje manji pod utjecajem hladnoće, straha, umora, nažalost i s prolaskom godina postaje manji.

Načini povećanja penisa

 • Na primjer, možete vježbati, za to je vrijedno ići seksologu. Naravno, tjelovježba neće trajno promijeniti veličinu penisa, kao ni tablete ili gelovi. Pravilno odabrani treninzi koji se izvode s redovitom frekvencijom mogu dati čak i dobre rezultate, ali ne mogu se pretjerati.
 • Od velikog su interesa i specijalizirane vakuumske pumpe, koje su izgrađene od akrilnog cilindra i skleka. Njegovo djelovanje leži u činjenici da se oko penisa stvara vakuum, zahvaljujući kojem u njega teče krv koja uzrokuje erekciju. Pumpa se koristi ne samo za povećanje penisa, već i kao alternativni način za farmakološka sredstva, oprema ovog tipa preporučuje se osobama s ozljedama kralježnice. Koristite pumpu ne više od 20 minuta i ne zaboravite da je ne pumpate prena jako, jer može doći do oštećenja krvnih žila.
 • Tu su i posebne tablete za povećanje penisa dostupne na tržištu naravno neće sve biti učinkovite, ne zaboravite pažljivo pročitati sastav odabranih proizvoda. Tablete za povećanje člana treba imati u svom sastavu prirodne sastojke podrijetla, najbolje je posegnuti za sredstvima iz dokazanih izvora, kako ne biste naštetili sebi. Tablete ne samo da imaju učinak povećanja veličine penisa, već i povećavaju seksualnu želju, zahvaljujući kojoj je snošaj više zadovoljavajući za oba partnera.
 • Iako danas možete pronaći mnogo različitih vrsta sredstava koja teoretski moraju utjecati na muškost, zapravo morate znati da je trajno proširenje člana moguće samo kirurškim zahvatima. Operacija povećanja penisa preporučuje se samo u opravdanim slučajevima, jer je povezana s ozbiljnim rizikom, u nekim slučajevima može doći do nepovratnog oštećenja funkcije penisa, odnosno čovjek može izgubiti sposobnost dobivanja erekcije i erekcije.

Prirodni načini povećanja penisa su sigurni, tretmani su povezani s visokim rizikom, pa se nemojte odlučiti za njih. Treba imati na umu da veličina penisa nije najvažnija, a kompleksi su uvijek rezultat psihe.

Veliki penis je za većinu muškaraca bolji osjećaj vlastite vrijednosti i bolje samopoštovanje. Iako žene kažu da veličina penisa tijekom zbližavanja zapravo nije važna i važnija je osjetljivost, pa čak i fantazija partnera, za gospodu je to vrlo važno pitanje, koje će provesti puno vremena.

Veličine penisa variraju, ovisno o podrijetlu i genetskoj predispoziciji. Veličina zapravo nije važna u vrijeme zbližavanja, najvažniji čimbenik koji jamči uspješan suživot je fantazija i ljubav partnera. Ipak, muškarci ipak vole imati prirodu s većom dimenzijom.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.