Bez kategorii

PeniSizeXL

5
(1)

Grosimea și lungimea penisului poate varia, cu toate acestea, o mare parte din bărbați nu se simt mulțumiți de dimensiunile nașterii lor. Mărirea unui membru este un subiect care este foarte popular în rândul bărbaților, motiv pentru care piața oferă diferite tipuri de preparate PeniSizeXl. Problema este gravă, puțini domni sunt pe deplin mulțumiți de dimensiunea penisului lor. Lungimea medie a penisului este de aproximativ zece centimetri, în timp ce grosimea medie ajunge la 2,5 cm. În modul de erecție, penisul este de până la optsprezece cm lungime.

PeniSizeXL comprimate sunt comprimate care va prelungi și îngroșa penisul, precum și îmbunătăți performanța sexuală.

Efecte PeniSizeXL

 • Penis mai lung și mai gros – datorită formulei sale unice PeniSizeXL sprijină eliberarea de oxid nitric în terminațiile nervoase din apropierea penisului corpus caverros. Datorită acestui lucru, o cantitate mai semnificativă de sânge curge prin celulele penisului la o rată mai mare, împingându-le și crescând dimensiunea lor.
 • Penis mai lung și mai gros – datorită formulei sale unice PeniSizeXL sprijină eliberarea de oxid nitric în terminațiile nervoase din apropierea penisului corpus caverros. Datorită acestui lucru, un conținut mai semnificativ de sânge curge prin celulele penisului într-un ritm mai mare, împingându-le și crescând dimensiunea lor.
 • Orgasme mai intense – folosind PeniSizeXL și recâștigarea simțului masculinității, oferi orgasme unice nu numai pentru tine, dar, de asemenea, pentru partenerul tau. Cu PeniSizeXL, penetrarea va fi mai completă și mai precisă, ceea ce vă va oferi atât orgasme mai intense, cât și senzații de neuitat.
PeniSizeXL

Prețul pentru PeniSizeXL

Start program 1 +1: £ 199 >> vezi

Programul recomandat 2 + 1: 333 PLN >> (-45%) Vedea

Programul efect maxim 3 + 3: 555 PLN >> (-54%) Vedea

Compoziția PeniSizeXL

 • Tribulus Terrestris – sprijină eliberarea de oxid nitric în terminațiile nervoase din apropierea penisului corpus caverne, provocându-le să se mărească și să crească. În plus, stimulează spermatogeneza la bărbați și ridică nivelul de testosteron liber în sânge. Îmbunătățește performanța sexuală a bărbaților.
 • Ginseng – ridică libidoul, acționează în probleme cu erecția. Ginsenosidele conținute în ginsing cresc eliberarea de oxid nitric în organism, care susține relaxarea vaselor de sânge, provocând un flux crescut de sânge la nivelul penisului.
 • Maca rădăcină – îmbunătățește apetitului sexual la bărbați și îmbunătățește erecția. Îmbunătățește producția de spermă și motilitatea spermei. Este o sursă mare de proteine și oferă, de asemenea, organismului aminoacizi esențiali, inclusiv arginina, care este responsabil m.in. pentru alimentarea cu sânge a organelor genitale masculine.
 • Muira Puama – este folosit ca un mijloc de prevenire a tulburărilor sexuale la bărbați. Previne ejacularea prematură, întărește funcțiile sexuale, ajută la menținerea unei erecții puternice și lungi.
 • Sabal palmă – sprijină libidoul. Acesta sprijină funcția sexuală și protejează testosteronul de o schimbare în dihidrotestosteron nedorit. Contracarează problemele de prostată.
 • Damian frunze – sprijină performanța sexuală, crește libidoul, prelungește și crește erectia.

Doza de PeniSizexl

PeniSizeXL trebuie utilizat de 2 ori pe zi după 1 capsulă. Prima capsulă trebuie luată aproximativ 10 000 mg/m. cu 20 de minute înainte de masa de dimineață. A doua capsulă trebuie luată pentru aproximativ 10 000 mg/c. 30-40 minute înainte de a nu fi. În zilele non-active sexual, a doua capsulă trebuie administrată cu aproximativ 10 000 de ani în urmă. Cu 20 de minute înainte de masă. Nu depășiți doza recomandată.

Comentarii PeniSizeXL

penisizexl

Am încercat PeniSizeXL și cred că a fost un hit. Nu va mai trebui să fiu mediocru. Nu numai că noul meu partener a câștigat din asta, dar și încrederea care a crescut cu membrul.

Ian, 25

Sunt după 5 săptămâni de tratament. Viața noastră sexuală are mai mult succes decât acum 20 de ani. este posibil acest lucru? Ne cunoaștem corpurile, putem comunica fără cuvinte, știm să ne satisfacem nevoile. PeniSizeXL mi-a oferit energia unui bătrân de 20 de ani. Și mărimea? Ei bine, soția mea, de asemenea, a început să se comporte ca un douăzeci de ani, aceasta este, probabil, cea mai bună confirmare a eficienței tratamentului.

Petru, 51 de ani

Deși medicii garantează că nu este dimensiunea și finețea este cel mai important lucru, majoritatea domnilor au un complex în acest moment. Astfel de probleme pot fi eliminate într-un mod natural, marirea penisului este destul de simplă și intervenția chirurgicală nu este necesară.

În primul rând, este necesar să se realizeze că, sub influența a tot felul de factori, dimensiunea sa se schimbă. Penisul devine mai mic sub influența frigului, fricii, oboselii, din păcate, de asemenea, cu trecerea anilor devine mai mic.

Moduri de a mări penisul

 • De exemplu, puteți practica, pentru aceasta merită să mergeți la un sexolog. Desigur, exercitarea nu se va schimba dimensiunea penisului permanent, la fel ca tabletele sau gelurile. Antrenamentele selectate în mod corespunzător efectuate cu frecvență regulată pot da chiar și rezultate bune, dar ele nu pot fi exagerate.
 • Pompele de vid specializate, care sunt construite dintr-un cilindru acrilic și flotări, sunt, de asemenea, de mare interes. Acțiunea sa constă în faptul că un vid se formează în jurul penisului, datorită căruia sângele care provoacă o erecție curge în el. Pompa este folosită nu numai pentru mărirea penisului, ci și ca o modalitate alternativă pentru mijloacele farmacologice, echipamentul de acest tip este recomandat persoanelor cu leziuni ale coloanei vertebrale. Utilizați pompa pentru nu mai mult de 20 de minute, și amintiți-vă să nu-l pompa prea tare, ca deteriorarea vaselor de sânge pot apărea.
 • Există, de asemenea, pastile speciale de marire a penisului disponibile pe piață, desigur, nu toate vor fi eficiente, amintiți-vă să citiți cu atenție compoziția produselor selectate. Tabletele pentru creșterea membrului ar trebui să aibă în compoziția lor ingrediente de origine naturală, cel mai bine este să se ajungă la mijloace din surse dovedite, astfel încât să nu vă facă rău. Tabletele nu numai că au ca efect creșterea dimensiunii penisului, dar, de asemenea, crește dorința sexuală, datorită căreia actul sexual este mai satisfăcător pentru ambii parteneri.
 • Deși astăzi puteți găsi o mulțime de tipuri diferite de mijloace care teoretic trebuie să afecteze masculinitatea, de fapt, trebuie să știți că extinderea permanentă a unui membru este posibilă numai prin proceduri chirurgicale. Chirurgia de mărire a penisului este recomandată numai în cazuri justificate, deoarece este asociată cu un risc grav, în unele cazuri poate exista leziuni ireversibile ale funcției penisului, adică omul poate pierde capacitatea de a obține erecție și erecție.

Moduri naturale de a crește penisul sunt sigure, tratamentele sunt asociate cu un risc ridicat, așa că nu decide cu privire la ele. Trebuie avut în vedere faptul că dimensiunea penisului nu este cea mai importantă, iar complexele sunt întotdeauna rezultatul psihicului.

Un penis mare este pentru majoritatea barbatilor un sentiment mai bun de auto-valoare și o mai bună stima de sine. Deși femeile spun că dimensiunea penisului în timpul apropierii nu contează cu adevărat și mai important este sensibilitatea și chiar fantezia partenerului, pentru domni aceasta este o problemă foarte importantă, pe care o vor petrece mult timp.

Dimensiunile penisului variază, în funcție de origine și predispoziție genetică. Dimensiunea nu este cu adevărat importantă în momentul apropierii, cel mai important factor care garantează succesul inexisting este fantezia și dragostea partenerului. Cu toate acestea, bărbații preferă să aibă natura cu dimensiuni mai mari.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.