Bez kategorii

PeniSizeXL

5
(2)

A pénisz vastagsága és hossza változhat, azonban a férfiak nagy része nem érzi magát elégedettnek a születésük méretével. A tag nagyítása olyan téma, amely nagyon népszerű a férfiak körében, ezért a piac különböző típusú PeniSizeXl készítményeket kínál. A probléma súlyos, kevés úriember teljesen elégedett a pénisze méretével. A pénisz átlagos hossza körülbelül tíz centiméter, míg az átlagos vastagság eléri a 2,5 cm-t. Erekciós módban a pénisz legfeljebb tizennyolc cm hosszú.

A PeniSizeXL tabletta olyan tabletta, amely meghosszabbítja és megvastagítja a péniszt, valamint javítja a szexuális teljesítményt.

PeniSizeXL hatások

 • Hosszabb és vastagabb pénisz – egyedülálló képletének köszönhetően a PeniSizeXL támogatja a nitrogén-oxid felszabadulását az idegvégződésekbe a corpus caverros pénisz közelében. Ennek köszönhetően jelentősebb mennyiségű vér áramlik át a pénisz sejtjeien nagyobb sebességgel, nyomja őket és növeli méretüket.
 • Hosszabb és vastagabb pénisz – egyedülálló képletének köszönhetően a PeniSizeXL támogatja a nitrogén-oxid felszabadulását az idegvégződésekbe a corpus caverros pénisz közelében. Ennek köszönhetően jelentősebb vértartalom áramlik át a pénisz sejtjein nagyobb sebességgel, nyomja őket és növeli méretüket.
 • Intenzívebb orgazmus – a PeniSizeXL használatával és a férfiasság érzésének visszanyerése, egyedülálló orgazmust biztosít nem csak magának, hanem partnerének is. A PeniSizeXL-lel a penetráció teljesebb és pontosabb lesz, ami intenzívebb orgazmust és felejthetetlen érzést biztosít.
PeniSizeXL

PeniSizeXL ár

Start program 1+1 : £199 >> lásd

Ajánlott program 2 + 1 : 333 PLN >> (-45%) Lásd:

Program maximális hatása 3 + 3 : 555 PLN >> (-54%) Lásd:

PeniSizeXL összetétel

 • Tribulus Terrestris – támogatja a kibocsátás a nitrogén-oxid idegvégződések közelében corpus caverne pénisz, ami őket, hogy megnagyobbodnak és növelik. Ezenkívül serkenti a spermatogenezis a férfiakat, és növeli a szabad tesztoszteron szintjét a vérben. Javítja a férfiak szexuális teljesítményét.
 • Ginzeng – növeli a libidót, az erekció problémáival jár. Ginsenosids található ginsing növeli a nitrogén-oxid felszabadulását a szervezetben, amely támogatja a relaxáció az erek, ami fokozott véráramlás a pénisz.
 • Maca gyökér – javítja a nemi vágyat a férfiaknál és javítja az erekciót. Javítja a spermiumok termelését és a spermiumok mozgékonyságát. Ez egy nagy fehérjeforrás, és biztosítja a szervezet esszenciális aminosavak, beleértve az arginin, amely felelős m.in. a vérellátás a férfi nemi szervek.
 • Muira Puama – használják, mint egy eszköz a szexuális zavarok megelőzésére a férfiak. Megakadályozza a korai magömlést, erősíti a szexuális funkciókat, segít fenntartani az erős és hosszú erekciót.
 • Sabal tenyér – támogatja a libidót. Támogatja a szexuális funkciót, és védi a tesztoszteront a nem kívánt dihidrotesztoszteronra való változástól. Ellensúlyozza a prosztata problémákat.
 • Damian levél – támogatja a szexuális teljesítményt, növeli a libidót, meghosszabbítja és növeli az erekciót.

PeniSizexl adagolás

A PeniSizeXL-t 1 kapszula után naponta kétszer kell alkalmazni. Az első kapszulát kb. 20 perccel a reggeli étkezés előtt. A második kapszulát körülbelül 10 000 mg/c-re kell beveszni. 30-40 perccel a bedued előtt. Nem szexuálisan aktív napokon a második kapszulát körülbelül 10 000 évvel ezelőtt kell beszedni. 20 perccel étkezés előtt. Ne lépje túl az ajánlott adagot.

PeniSizeXL vélemények

penisizexl (penisizexl)

Próbáltam PeniSizeXL és azt hiszem, ez volt a találatot. Többé nem kell középszerűnek lennem. Nem csak az új partnerem nyer ebből, hanem a bizalom is, hogy nőtt a tag.

Január, 25

5 hetes kezelés után vagyok. A szexuális életünk sikeresebb, mint 20 évvel ezelőtt volt. Hogy lehetséges ez? Tudjuk, hogy a testünk szavak nélkül tud kommunikálni, tudjuk, hogyan felelünk meg az igényeinknek. PeniSizeXL biztosított nekem az energia egy 20 éves. És a méret? Nos, a feleségem is úgy viselkedett, mint egy húsz éves, ez talán a legjobb megerősítés a kezelés hatékonyságáról.

Péter, 51 éves

Bár az orvosok garantálják, hogy nem a méret és a ravaszság a legfontosabb dolog, a legtöbb úriembernek van egy komplexus ezen a ponton. Az ilyen problémák természetes módon eltávolíthatók, a pénisz megnagyobbodása meglehetősen egyszerű, és a műtét nem szükséges.

Először is fel kell ismerni, hogy mindenféle tényező hatására a mérete megváltozik. A pénisz kisebb lesz a hideg, a félelem, a fáradtság hatása alatt, sajnos az évek múlásával is kisebb lesz.

A pénisz nagyításának módjai

 • Például gyakorolhat, mert ezért érdemes szexológushoz menni. Természetesen a testmozgás nem változtatja meg véglegesen a pénisz méretét, csakúgy, mint a tabletták vagy gélek. Megfelelően kiválasztott edzések végzett rendszeres gyakorisággal adhat még jó eredményeket, de nem lehet eltúlzott.
 • Az akrilhengerből és fekvőtámaszból készült speciális vákuumszivattyúk szintén nagy érdeklődésre számot tartóak. Fellépése abban rejlik, hogy vákuum alakul ki a pénisz körül, amelynek köszönhetően vér áramlik bele, ami erekciót okoz. A szivattyút nem csak a pénisz megnagyobbodása, hanem a farmakológiai eszközök alternatív módjaként is használják, az ilyen típusú berendezések ajánlottak a gerincsérüléssel. Használja a szivattyút nem több, mint 20 percig, és ne feledje, hogy ne pumpálja túl erősen, mivel az erek károsodása előfordulhat.
 • Vannak speciális pénisznövelő tabletták is rendelkezésre állnak a piacon, természetesen nem minden lesz hatékony, ne feledje, hogy figyelmesen olvassa el a kiválasztott termékek összetételét. Tabletták növelése a tag kell a készítmény természetes eredetű összetevők, a legjobb, hogy elérje az eszközöket bizonyított forrásokból, hogy ne ártson magának. A tabletták nem csak a pénisz méretének növelését, hanem a szexuális vágyat is növelik, amelynek köszönhetően a közösülés mindkét partner számára kielégítőbb.
 • Bár ma sok különböző típusú eszközt talál, amelyek elméletileg befolyásolják a férfiasságot, valójában tudnia kell, hogy a tag állandó bővítése csak sebészeti beavatkozásokkal lehetséges. Pénisznagyobbítás műtét ajánlott csak indokolt esetekben, mivel ez jár a súlyos kockázat, bizonyos esetekben lehet visszafordíthatatlan károsodása pénisz funkció, azaz az ember elveszítheti a képességét, hogy az erekció és az erekció.

A pénisz növelésének természetes módjai biztonságosak, a kezelések magas kockázattal járnak, ezért ne döntsön róluk. Szem előtt kell tartani, hogy a pénisz mérete nem a legfontosabb, és a komplexek mindig a psziché eredménye.

A nagy pénisz a legtöbb férfi számára jobb önértékelés és jobb önbecsülés. Bár a nők azt mondják, hogy a pénisz mérete a közeledés során nem igazán számít, és sokkal fontosabb a partner érzékenysége, sőt fantáziája, az urak számára ez egy nagyon fontos kérdés, amelyet sok időt fognak tölteni.

A pénisz mérete az eredettől és a genetikai hajlamtól függően változik. Méret nem igazán fontos idején közeledés, a legfontosabb tényező, amely garantálja a sikeres inexisting a fantázia és a szeretet a partner. Mindazonáltal, a férfiak mégis inkább a természet nagyobb méretű.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.