Producten

PeniSizeXL

0
(0)

De dikte en lengte van de penis kunnen variëren, maar een groot deel van de mannen voelt zich niet tevreden met de afmetingen van hun geboorte. Het vergroten van een lid is een onderwerp dat erg populair is onder mannen, daarom biedt de markt verschillende soorten PeniSizeXl-preparaten. Het probleem is ernstig, weinig heren zijn volledig tevreden met de grootte van hun penis. De gemiddelde lengte van de penis is ongeveer tien centimeter, terwijl de gemiddelde dikte 2,5 cm bereikt. In erectiemodus is de penis tot achttien cm lang.

PeniSizeXL tabletten zijn tabletten die de penis verlengen en verdikken, evenals uw seksuele prestaties verbeteren.

PeniSizeXL effecten

 • Langere en dikkere penis – dankzij de unieke formule ondersteunt PeniSizeXL de afgifte van stikstofmonoxide in zenuwuiteinden in de buurt van de corpus caverros penis. Dankzij dit stroomt een grotere hoeveelheid bloed in een groter tempo door de cellen van de penis, waardoor ze worden geduwd en hun grootte toeneemt.
 • Langere en dikkere penis – dankzij de unieke formule ondersteunt PeniSizeXL de afgifte van stikstofmonoxide in zenuwuiteinden in de buurt van de corpus caverros penis. Dankzij dit stroomt het meer significante bloedgehalte in een hoger tempo door de cellen van de penis, waardoor ze worden geduwd en hun grootte toeneemt.
 • Intensere orgasmes – met PeniSizeXL en het herwinnen van het gevoel van mannelijkheid, geef je unieke orgasmes, niet alleen aan jezelf, maar ook aan je partner. Met PeniSizeXL zal de penetratie voller en nauwkeuriger zijn, wat u zowel intensere orgasmes als onvergetelijke sensaties zal bieden.
PeniSizeXL

PeniSizeXL prijs

Start programma 1+1 : £199 >> zien

Aanbevolen programma 2 + 1 : 333 PLN >> (-45%) Zie

Programma maximaal effect 3 + 3 : 555 PLN >> (-54%) Zie

PeniSizeXL compositie

 • Tribulus Terrestris – ondersteunt de afgifte van stikstofmonoxide in zenuwuiteinden in de buurt van de corpus caverne penis, waardoor ze vergroten en toenemen. Bovendien stimuleert het spermatogenese bij mannen en verhoogt het het niveau van vrij testosteron in het bloed. Het verbetert de seksuele prestaties van mannen.
 • Ginseng – verhoogt libido, werkt in problemen met erectie. Ginsenosiden in ginsing verhogen de afgifte van stikstofmonoxide in het lichaam, wat de ontspanning van bloedvaten ondersteunt, waardoor een verhoogde bloedstroom naar de penis ontstaat.
 • Maca wortel – verbetert de geslachtsdrift bij mannen en verbetert de erectie. Verbetert de spermaproductie en de beweeglijkheid van het sperma. Het is een grote bron van eiwitten en voorziet het lichaam ook van essentiële aminozuren, waaronder arginine, dat verantwoordelijk is m.in. voor de bloedtoevoer naar de mannelijke genitaliën.
 • Muira Puama – wordt gebruikt als een middel om seksuele stoornissen bij mannen te voorkomen. Het voorkomt voortijdige ejaculatie, versterkt seksuele functies, helpt om een sterke en lange erectie te behouden.
 • Sabal palm – ondersteunt libido. Het ondersteunt de seksuele functie en beschermt testosteron tegen een verandering in ongewenste dihydrotestosteron. Gaat prostaatproblemen tegen.
 • Damian blad – ondersteunt seksuele prestaties, verhoogt het libido, verlengt en verhoogt de erectie.

PeniSizexl dosering

PeniSizeXL moet 2 keer per dag na 1 capsule worden gebruikt. De eerste capsule moet ongeveer 10 000 mg/m worden ingenomen. 20 minuten voor de ochtendmaaltijd. De tweede capsule moet worden ingenomen voor ongeveer 10 000 mg/c. 30-40 minuten voor indued. Op niet-seksueel actieve dagen moet de tweede capsule ongeveer 10 000 jaar geleden worden ingenomen. 20 minuten voor de maaltijd. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

PeniSizeXL beoordelingen

penisizexl

Ik probeerde PeniSizeXL en ik denk dat het een hit was. Ik hoef absoluut geen middelmatige meer te zijn. Niet alleen mijn nieuwe partner heeft hier baat bij, maar ook het vertrouwen dat bij het lid groeide.

Jan, 25 jaar

Ik ben na 5 weken behandeling. Ons seksuele leven is succesvoller dan 20 jaar geleden. Hoe is dit mogelijk? We kennen ons lichaam dat we zonder woorden kunnen communiceren, we weten hoe we aan onze behoeften kunnen voldoen. PeniSizeXL gaf me de energie van een 20-jarige. En de grootte? Nou, mijn vrouw begon zich ook te gedragen als een twintigjarige, dit is waarschijnlijk de beste bevestiging van de effectiviteit van de behandeling.

Peter, 51 jaar

Hoewel artsen garanderen dat het geen grootte is en finesse het belangrijkste is, hebben de meeste heren op dit moment een complex. Dergelijke problemen kunnen op een natuurlijke manier worden verwijderd, penisvergroting is vrij eenvoudig en chirurgie is niet vereist.

Allereerst is het noodzakelijk om te beseffen dat onder invloed van allerlei factoren de grootte verandert. De penis wordt kleiner onder invloed van kou, angst, vermoeidheid, helaas ook met het verstrijken van jaren wordt hij kleiner.

Manieren om de penis te vergroten

 • Je bijvoorbeeld oefenen, hiervoor is het de moeite waard om naar een seksuoloog te gaan. Natuurlijk zal lichaamsbeweging de grootte van de penis niet permanent veranderen, net als tabletten of gels. Goed geselecteerde trainingen die met regelmatige frequentie worden uitgevoerd, kunnen zelfs goede resultaten opleveren, maar ze kunnen niet overdreven zijn.
 • Ook gespecialiseerde vacuümpompen, die zijn opgebouwd uit een acrylcilinder en push-ups, zijn van groot belang. De werking ligt in het feit dat er een vacuüm rond de penis wordt gevormd, waardoor bloed dat een erectie veroorzaakt erin stroomt. De pomp wordt niet alleen gebruikt voor penisvergroting, maar ook als alternatieve manier voor farmacologische middelen, apparatuur van dit type wordt aanbevolen voor mensen met ruggenmergletsels. Gebruik de pomp niet langer dan 20 minuten en vergeet niet om hem niet te hard te pompen, omdat er schade aan de bloedvaten kan optreden.
 • Er zijn ook speciale penis uitbreiding pillen beschikbaar op de markt natuurlijk niet alles zal effectief zijn, vergeet niet om zorgvuldig lezen van de samenstelling van geselecteerde producten. Tabletten voor het verhogen van het lid moeten in hun samenstelling natuurlijke oorsprong ingrediënten hebben, het is het beste om te reiken naar middelen uit bewezen bronnen, om jezelf niet te schaden. Tabletten hebben niet alleen het effect van het vergroten van de grootte van de penis, maar verhogen ook het seksuele verlangen, waardoor geslachtsgemeenschap voor beide partners bevredigender is.
 • Hoewel je tegenwoordig veel verschillende soorten middelen vinden die theoretisch mannelijkheid moeten beïnvloeden, moet je in feite weten dat permanente uitbreiding van een lid alleen mogelijk is door chirurgische ingrepen. Penisvergroting chirurgie wordt alleen aanbevolen in gerechtvaardigde gevallen, omdat het wordt geassocieerd met een ernstig risico, in sommige gevallen kan er onomkeerbare schade aan de penisfunctie zijn, d.w.z. de man kan het vermogen verliezen om erectie en erectie te verkrijgen.

Natuurlijke manieren om de penis te verhogen zijn veilig, behandelingen worden geassocieerd met een hoog risico, dus beslis er niet over. Er moet rekening mee worden gehouden dat de grootte van de penis niet de belangrijkste is, en complexen zijn altijd het resultaat van de psyche.

Een grote penis is voor de meeste mannen een beter gevoel van eigenwaarde en een beter zelfbeeld. Hoewel vrouwen zeggen dat de grootte van de penis tijdens de toenadering er niet echt toe doet en belangrijker is de gevoeligheid en zelfs fantasie van de partner, is dit voor heren een zeer belangrijke kwestie, waar ze veel tijd aan zullen besteden.

Penisgroottes variëren, afhankelijk van de oorsprong en genetische aanleg. Grootte is niet echt belangrijk op het moment van toenadering, de belangrijkste factor die een succesvol bestaan garandeert, is de fantasie en liefde van de partner. Toch geven mannen er de voorkeur aan om de natuur met een groter formaat te hebben.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.