Produkt

PeniSizeXL

0
(0)

Penisens tjocklek och längd kan variera, men en stor andel män känner sig inte nöjda med dimensionerna av deras födelse. Att förstora en medlem är ett ämne som är mycket populärt bland män, varför marknaden erbjuder olika typer av PeniSizeXl-förberedelser. Problemet är allvarligt, få herrar är helt nöjda med storleken på deras penis. Penisens genomsnittliga längd är ca tio centimeter, medan den genomsnittliga tjockleken når 2,5 cm. I erektionsläge är penis upp till arton cm lång.

PeniSizeXL tabletter är tabletter som förlänger och förtjockar penis, samt förbättrar din sexuella prestanda.

PeniSizeXL-effekter

 • Längre och tjockare penis – tack vare sin unika formel stöder PeniSizeXL frisättningen av kväveoxid i nervändar nära corpus caverros penis. Tack vare detta strömmar en mer betydande mängd blod genom penisens celler i större takt, trycker på dem och ökar deras storlek.
 • Längre och tjockare penis – tack vare sin unika formel stöder PeniSizeXL frisättningen av kväveoxid i nervändar nära corpus caverros penis. Tack vare detta strömmar mer betydande blodinnehåll genom penisens celler i större takt, trycker på dem och ökar deras storlek.
 • Mer intensiva orgasmer – med PeniSizeXL och återfå känslan av maskulinitet ger du unika orgasmer inte bara till dig själv utan också till din partner. Med PeniSizeXL kommer penetrationen att vara fylligare och mer exakt, vilket ger dig både mer intensiva orgasmer och oförglömliga känslor.
PeniSizeXL

PeniSizeXL pris

Starta program 1+1: £199 >> se

Rekommenderat program 2 + 1: 333 PLN >> (-45%) Se

Programmets maximala effekt 3 + 3: 555 PLN >> (-54%) Se

PeniSizeXL-komposition

 • Tribulus Terrestris – stöder frisättningen av kväveoxid i nervändar nära corpus caverne penis, vilket gör att de förstoras och öka. Dessutom stimulerar det spermatogenes hos män och höjer nivån av fritt testosteron i blodet. Det förbättrar mäns sexuella prestanda.
 • Ginseng – höjer libido, verkar i problem med erektion. Ginsenosider som ingår i ginsing ökar frisättningen av kväveoxid i kroppen, vilket stöder avslappning av blodkärl, vilket orsakar ett ökat flöde av blod till penis.
 • Maca root – förbättrar sexlusten hos män och förbättrar erektionen. Förbättrar spermieproduktionen och spermiernas motilitet. Det är en stor proteinkälla och ger också kroppen essentiella aminosyror, inklusive arginin, som är ansvarig m.in. för blodtillförseln till de manliga könsorganen.
 • Muira Puama – används som ett sätt att förebygga sexuella störningar hos män. Det förhindrar för tidig utlösning, stärker sexuella funktioner, hjälper till att upprätthålla en stark och lång erektion.
 • Sabal palm – stöder libido. Det stöder sexuell funktion och skyddar testosteron från en förändring till oönskade dihydrotestosteron. Motverkar prostataproblem.
 • Damian leaf – stöder sexuell prestanda, ökar libido, förlänger och ökar erektion.

PeniSizexl dosering

PeniSizeXL ska användas 2 gånger om dagen efter 1 kapsel. Den första kapseln ska tas ca 10 000 mg/m. 20 minuter före morgonmaten. Den andra kapseln ska tas för ca 10 000 mg/c. 30-40 minuter innan indued. På icke-sexuellt aktiva dagar ska den andra kapseln tas för cirka 10 000 år sedan. 20 minuter före måltid. Överskrid inte den rekommenderade dosen.

PeniSizeXL recensioner

penisizexl (penisizexl)

Jag försökte PeniSizeXL och jag tror att det var en hit. Jag behöver absolut inte vara medioker längre. Inte bara fick min nya partner av detta, utan också det förtroende som växte med medlemmen.

Jan, 25 år

Jag är efter 5 veckors behandling. Vårt sexuella liv är mer framgångsrikt än det var för 20 år sedan. Hur är detta möjligt? Vi känner våra kroppar som vi kan kommunicera utan ord, vi vet hur vi ska möta våra behov. PeniSizeXL gav mig energin från en 20-åring. Och storleken? Min fru började också bete sig som en 20-åring, det här är nog den bästa bekräftelsen på behandlingens effektivitet.

Peter, 51 år

Även om läkare garanterar att det inte är storlek och finess är det viktigaste, har de flesta herrar ett komplex vid denna tidpunkt. Sådana problem kan avlägsnas på ett naturligt sätt, penisförstoring är ganska enkel och kirurgi krävs inte.

Först och främst är det nödvändigt att inse att under påverkan av alla slags faktorer förändras dess storlek. Penisen blir mindre under påverkan av kyla, rädsla, trötthet, tyvärr också med årens gång blir den mindre.

Sätt att förstora penis

 • Till exempel kan du öva, för detta är det värt att gå till en sexolog. Naturligtvis kommer träning inte att ändra storleken på penis permanent, liksom tabletter eller geler. Korrekt utvalda träningspass som utförs med regelbunden frekvens kan ge även bra resultat, men de kan inte överdrivas.
 • Specialiserade vakuumpumpar, som är byggda av en akrylcylinder och armhävningar, är också av stort intresse. Dess verkan ligger i det faktum att ett vakuum bildas runt penis, tack vare vilket blod som orsakar erektion strömmar in i den. Pumpen används inte bara för penisförstoring, men också som ett alternativt sätt för farmakologiska medel, utrustning av denna typ rekommenderas för personer med ryggradsskador. Använd pumpen i högst 20 minuter och kom ihåg att inte pumpa den för hårt, eftersom skador på blodkärlen kan uppstå.
 • Det finns också speciella penisförstoringspiller tillgängliga på marknaden naturligtvis inte alla kommer att vara effektiva, kom ihåg att noggrant läsa sammansättningen av utvalda produkter. Tabletter för att öka medlemmen bör ha i sin sammansättning naturliga ursprung ingredienser, det är bäst att sträcka sig efter medel från beprövade källor, för att inte skada dig själv. Tabletter har inte bara effekten att öka penisens storlek, men ökar också sexuell lust, tack vare vilket samlag är mer tillfredsställande för båda partnerna.
 • Även om du idag kan hitta många olika typer av medel som teoretiskt måste påverka maskuliniteten, måste du faktiskt veta att permanent utvidgning av en medlem endast är möjlig genom kirurgiska ingrepp. Penisförstoringskirurgi rekommenderas endast i motiverade fall, eftersom det är förknippat med en allvarlig risk, i vissa fall kan det finnas irreversibel skada på penisfunktionen, dvs. mannen kan förlora förmågan att få erektion och erektion.

Naturliga sätt att öka penis är säkra, behandlingar är förknippade med en hög risk, så bestäm dig inte för dem. Man bör komma ihåg att penisens storlek inte är den viktigaste, och komplex är alltid resultatet av psyket.

En stor penis är för de flesta män en bättre känsla av självkänsla och bättre självkänsla. Även om kvinnor säger att penisens storlek under närmandet egentligen inte spelar någon roll och viktigare är partnerns känslighet och till och med fantasi, för herrar är detta en mycket viktig fråga, som de kommer att spendera mycket tid.

Penisstorlekarna varierar beroende på ursprung och genetisk predisposition. Storleken är inte riktigt viktig vid tiden för närmandet, den viktigaste faktorn som garanterar framgångsrik inexisting är partnerns fantasi och kärlek. Ändå föredrar män att ha naturen med mer betydande dimensioner.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.